Extol 412112

Extol 412112

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
 
Extol Craft Elektromos festékszóró 110 W (412112)
 
Extol Craft festékszóró adatai

230V ~50Hz
Teljesítmény: 110W
Tartály: 800ml,
Lyukátmérő: 0,8mm
Max. szórás: 300g/min
Max. viszkozitás: 60DIN-s
Hangnyomás kapacitás, Lpa: 91
Hang teljesítményszint, Lwa: 102
Tömeg: 1,3kg

A festékszóróval felhordható anyagok

Az Extol Craft 412112 elektromos szórópisztoly oldószertartalmú festékek és lakkok, vízzel hígítható festékek, olajfestékek, lazúrok, akril-színezéket tartalmazó lakkok, pácolószerek, fakonzerválószerek, növényvédőszerek és fertőtlenítőszerek kijuttatására szolgál.

Szórásra nem alkalmas anyagok

Az Extol Craft 412112 szórópisztoly nem alkalmas diszperziós festékek és latexfestékek, szilárd részecskéket tartalmazó folyadékok, régi bevonatok eltávolítására szolgáló szerek, szilikátfestékek, valamint maró hatású anyagok (fehérítőszerek, savak, lúgok) kijuttatására. A szórópisztoly otthoni, hobbi jellegű használatra készült, nem alkalmas üzletszerű, ipari jellegű használatra
Festékszóró tartozékok

Viszkozitásmérő csésze
papír dobozban

Alkalmazás
A legtöbb festéket ecsettel történő használatnak megfelelő formában árulják, így ezeket fel kell hígítani a kisebb szórópisztollyal történő használathoz. A viszkozitásmérő csésze segítségével meghatározhatja a festék megfelelő viszkozitását. A helyes viszkozitás meghatározásához töltse meg színültig a csészét. Mérje meg, mennyi idő alatt folyik vissza a festék a dobozába. Abban az esetben, ha a tölcsér kiürüléséhez a táblázatban megadottnál hosszabb idő szükséges, akkor a kipermetezendő folyadékot tovább kell hígítani. Az eljárást a megfelelő viszkozitási érték eléréséig kell folytatni.
Az alábbi táblázat különböző anyagok ajánlott értékeit mutatja:Szerves oldószerekkel hígított festékek 20-35 másodpercVízzel hígítható festékek 20-50 mpGépkocsi fedőlakkok 18-22 mpLakkok 20-25 mpOlajfestékek 18-22 mpAlumínium-festékek 20-30 mpPácolószerek, fakonzerválószerek, növényvédő szerek és fertőtlenítőszerek  hígítás nélkül használandók.
 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.